Sabtu, 25 Jun 2011

" Bang , jom g jalan jalan "


assalam kengkawan semua...arini aku nak joint segmen abg ben...kelik je gambo kat atas ni kalau nak joint yer..

jooom reramai kite berjalan2 di beloggg....blogwalking...walking..walking...hehehe

23 ulasan:

  1. dari blog Abg Ben..

    http://simpl3blog.blogspot.com/2011/06/segmen-bang-jom-g-jalan-jalan.html

    BalasPadam
  2. salam...

    Pergi tampin singgah di pekan,
    Tibalah masa waktu berjalan...

    hehehe...

    BalasPadam
  3. dari belog abg ben...salam kenalan...

    BalasPadam
  4. Bujang jalan sini hehehe

    http://metzbujang.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. berkunjungan ke sini :)

    NAK JALAN JALAN? MEH LA BLOG KITE PLAK : Bang , jom g jalan jalan.

    BalasPadam
  6. jalan2 kesini ye... (^_^)

    http://kisahkauakudankancil.blogspot.com/2011/06/bang-jom-g-jalan-jalan.html

    BalasPadam
  7. singgah jejalan kat sini...

    BalasPadam
  8. salwa jalan sini nak jemput tuan blog singgah blog salwa pulak? :)

    http://salwaismail.blogspot.com

    BalasPadam
  9. singgah sini jap...
    dari pimpinan abg ben....
    =)

    BalasPadam
  10. yuhuuuu ~
    hye awk !!
    blogwalking sini..

    Meh la singgah blog saya pulak.. heeee ~ :)

    BalasPadam
  11. up trafik kat sini di malam minggu..hai awak!!

    BalasPadam
  12. jejalan kat sini & already follow u.
    kalo sudi datang la singgah & follow balik.tapi sudi2 kan la

    BalasPadam
  13. Cheq sue jalan2 dari blog BA… salam kenal (T____T)
    ** followed

    BalasPadam
  14. assalam kengkawan..mekacih bebnyk yer sudi singgah belog ayu... maaf bebnyk kalau ayu belom sempat ke belog kalian..ayu agak sibuk sikit..esok dah mula sekolah...prepare untuk mengajar..

    BalasPadam
  15. Jemput jalan-jalan ke blog saya..

    http://lenloy-closet.blogspot.com/

    Juga diiklankan di..

    mudah.my/lenloy-closet

    Terima kasih.. Salam kenal :)

    BalasPadam
  16. singgah dari blog abg ben..:)..salam erkenalan ye..:)

    " korang nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

    saya juga mengharap jasa baik sesiapa yang ingin sponsor agar contest ini akan bertambah menarik dan meriah..pihak sponsor juga akan mendapat beberapa kelebihan...

    berminat ?? "

    http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

    BalasPadam
  17. Suka giveaway atau contest?

    Atau berminat mengiklankannya secara percuma??

    dapatkan info terkini berkenaannya disini..

    http://gift4blogger.blogspot.com/

    BalasPadam
  18. saya tak join segmen ni. tp jln2 nak tengok contestant. jom g blog saya pulak =)

    BalasPadam