Ahad, 30 November 2014

segmen : blogwalking bersama ayuinsyirah


assalam kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple...hehhe.... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi joint segmen ayu ni... hehehe...

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN: BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa lama sikit la...hehe..hingga hujung bulan ni  30/11/2014 jam 10.00 malam

Sabtu, 22 November 2014

1st Segmen Blogwalking By Cik Ash




Syarat-syarat penyertaan:

 ♥ Follow blog Cik  Ash ( Wajib! ) *akan di follow back, Follow jugak Blog INI
   Add To Circle Google Plus +Cik Ash ;+ INI

   Like To Facebook Page 

     Penyertaan terbuka untuk semua blogger.
      Buat entry yang bertajuk " 1st Segmen Blogwalking By Cik Ash."
     Copy banner dekat atas and back linkkan ke entry segmen ini. 
    Publish dan letakkan link entry anda di ruang komen entry segmen ini.

Tarikh Tutup Penyertaan: 30 November 2014

minum petang dulu

Bila dah mula cuti sekolah ni.. Hehehe.. Hari2 la dapurku berasap hehe.. Petang ni uli tepung satu adunan tapi jadinye dua kuih...kekeke... Roti arab dan donat.. Roti arab ayu makan dengan kuah asam pedas.. Donat tu ayu gaul ngan gula... Hehehe.. Jom makan..


Segmen Blogwalking Sampai Penat

klik banner kalau nak join segmen ni..

http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-sampai-penat.html