Sabtu, 18 Julai 2015

segmen: Indahkan Ramadhan bersama Ayuinsyirah


ayu nak ucapkan SELAMAT BERPUASA KEPADA SEMUA RAKAN2 BLOGGER..
hari ini ayu nak buat satu segmen untuk semua rakan-rakan blogger ayu... diharapkan kalian dapat la join ye... sama2 ayu.. kita indahkan ramadhan kita pada tahun ini.. indahkan ia dengan perbanyakkan ibadah dibulan ini..

jom kita tgk syarat segmen..

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat rakan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer segmen: Indahkan Ramadhan bersama Ayuinsyirah
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

  segmen ni berlangsung selama sebulan... hingga 18/7/2015 jam 10 malam

Jumaat, 26 Jun 2015

Segmen 12 Jam Bloglist #15 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Julai dan Ogos 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 26 Jun 2015, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #15 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 Jun 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Khamis, 18 Jun 2015

Segmen Blogwalking Ramadhan bersama Misya

jom join segmen misya.. klik banner ye..



Khamis, 11 Jun 2015

Segmen Bloglist Julai-Ogos 2015 by CN

  Assalamualaikum dan salam sejahtera

Segmen Bloglist Julai-Ogos 2015 by CN

Pencarian bloglist bagi bulan Julai-Ogos 2015 di cekgunorazimah.com bermula pada hari ini, 1 Jun 2015, iaitu tepat jam 12.00 tengah malam sehingga 30 Jun 2015, iaitu tepat jam 11.58 malam. Semua dijemput untuk sertai segmen mudah ini.

Syarat-syaratnya :

1. Follow blog CN, Add To Circle G+CikguNorazimah dan Follow Instagram cikgunorazimah (jika ada)

2. Buat entri bertajuk "Segmen Bloglist Julai-Ogos 2015 by CN"

3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI.

Copy Coding Entri Yang Disediakan Ini :





Seramai 15 orang peserta akan dipilih untuk masuk dalam bloglist CN untuk bulan Mei-Jun dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog CN ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 1 Julai 2015.