Sabtu, 1 November 2014

bola.. blogwalking.. bola blogwalking

Hehehee... Penatnye badan... Hari ni last perkhemahan.. Hari ni ayu nak fokus pada bola dan blog.. Hehehe.. Tgk bola malam.. Siang ni fokus ke blog.. Ayu nak bermanja ngan blog sebelum mula kembali sibuk esok .. Pastinya berpanas dipadang..waaa..

Apa2 pun hari ni misi berblogwalking... Dan misi johor menang piala malaysia..kekeke...


Jumaat, 31 Oktober 2014

Giveaway Cuti Sekolah By JiwarOsak

Giveaway Cuti Sekolah by JiwarOsak.Com
Mari Sertai Giveaway Cuti Sekolah By JiwarOsak.Com


Hadiah Terkumpul
Cash : RM 390
Topup : RM 195
Barangan : Tudung Pashmina x 1, Shawl x 2, Novel Sanctuaria x 1, Tudung Aidijuma x 1, Bantal Handmade x 2

Terima Kasih kepada Sponser

AbgferOz | MahaMahu | Yanty Lee | Afzal Sukasuki | Mawar Biru | Cik Pjaz | Ieta Mat Sa’ad | Mohamad Nasir | Yan Saflina | UmmiMama |Mohd Noor Shawal | Dila KazUha | Doktor Pemasaran | Helmi Julia | Nadia Johari | Suzlin Azreena Nordin| Nurul Syarafina II | Khaty Aiman| KyLe Kesha | Cik Yaya | Putery Memory | Edo Hayra | Delima Zamrud | Karen Nisa 

Untuk menyertai Giveaway Cuti Sekolah anda boleh klik Banner atau SILA LIHAT SINI

Khamis, 30 Oktober 2014

segmen bersukan bersama cikgu ayu

hehehee... hari ni bermula perkhemahan tahunan di sekolah...ayu curi masa nak buat segmen juga....sempena temasya sukan tahunan sekolah... bermula minggu depan ..dua minggu berpanas di padang... minggu depan bermula latihan rumah sukan dan minggu lagi satu temasya bermula..

dengan semangat kesukanan ayu nak juga semarakkannya di blog ayu...hehehe... jooom ramai2 kita join segmen ni... jom baca syarat dibawah..


dan semestinya syarat nye simple je..tapikan ada kena jawab 3 soalan...hehehe... utk mengimbau kenangan semasa sukan sekolah dulu... masa di sekolah rendah/menengah ...kekeke..

.jom baca di bawah..

1. buat entry bertajuk segmen : bersukan bersama cikgu ayu

2. tampalkan kuat2 banner segmen diatas ni kedalam entry kawan2 dan backlink kan ke entry ni ye..

3. kene jawab 3 soalan :
a) nama rumah sukan masa di sekolah rendah/menengah? .. kalau tak ingat takpe gthu warna rumah sukan pun boleh
b) apa acara sukan yang anda sertai?
c) cite sikit kenangan semasa sukan dulu...semasa sekolah rendah/menengah
d) ucapan buat ayu yang sibuk uruskan SUKAN SEKOLAH

# kepada kawan2 yang terlupa .. masih boleh join segmen ayu ni...dan mereka hanya perlu jawab soalan (d) sahaja...hehehe.

4. dah siap....boleh la hantar....tampalkan url enty kawan2 ke ruangan komen di bawah yer...

segmen ni akan tamat pada : 14 NOVEMBER 2014 jam 10 malam


berkhemah kita

Hehehe... Dh menjadi kebiasaan setiap tahun pasti ade perkhemahan... Mulai hari ni..petang ni... Ayu kene membantu dari segi penyiapan makanan murid..hehee.. Main masak2 dihujung minggu..keke.. Tak payah masuk hutan... Kawasan belakang sekolah ayu tu... Ada kwsn mcm hutan simpan ..so kami bersihkan... Dpt la kami berkhemah di situ.. Tmpt tu sejak ayu masuk sekolah tu lagi..ade nama dh..namanya hutan rajawali...