Rabu, 30 April 2014

serlahkan kejelitaan sebenar anda...

malam ni.... ayu terpanggil sangat untuk berkongsi dengan kawan2 tentang produk EPHYRA... ia menjadi minuman utama ayu setiap pagi sebelum sarapan pagi... selalunya ayu minum sambil bersiap nak g kerja.. hehehe... rasanya sedap sangat... rasa oren...hehehe..

alhamdulilah... ayu dah masuk kotak yang ketiga sekarang...

1. kotak pertama ...kotak trial... dapat masa menang giveaway..
2. kotak kedua... sebelum abis kotak pertama ayu order siap2..hehe...takut abis.. memang seronok sgt dengan perubahan kulit ayu... rasa yakin je walaupun tanpa bedak di muka.. di tempat kerja pun rasa tak lapar.. dan bersemangat untuk mengajar..
3. kotak ketiga... ayu teruskan minum....hingga sekarang....

dan....insyaallah..akan terus minum dan minum...demi kesihatan ..

kepada kawan2 yang nak mencuba... boleh klik kat iklan EPHYRA diatas ye... isi borang tersebut..

kawan2 boleh juga email ke email ayu.... ayuinsyirah@gmail.com.. untuk maklumat lanjut...














Ahad, 20 April 2014

SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER BARU DAN LAMA


assalam semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple...hehhe.... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi join segmen ayu ni...ayu alu2kan sgt penyertaan rakan blogger yg masih baru lagi...yg follower nyer belom mencecah 1000 follower... jooom sama2 kita bantu membantu... yang mana dah lebih dari 1000 follower pun masih boleh join...hehee

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER BARU DAN LAMA
3. gam kuat2 gambar banner diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kemudian.... kawan2 jawab sikit soalan ni... BILALAH ANDA MULA MEWUJUDKAN BLOG ANDA? ...(ayu mula buat blog pada tahun 2009).
5. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
6. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa lama sikit la...hehe..hingga hari RABU 30 /4/2014 jam 10.00 malam


sambutan hari buku sedunia peringkat sekolah


pagi tadi masa perhimpunan minggu... kami buat sekali pelancaran hari buku sedunia peringkat sekolah... ia berlangsung selama seminggu... pelbagai aktiviti akan di jalankan... ada pertandingan mewarna..pertandingan menulis sajak...pertandingan menulis cerita pendek.. pertandingan teka silangkata..pertandingan meneka judul buku... pertandingan meneka bilangan buku.. dan macam2 lagi lah... selain itu ada juga diadakan jualan buku dan majalah pada waktu rehat....

MEMBACA JAMBATAN ILMU..

Buat sarapan sendiri part 2


Hari niii... muris tahun 1 belajar buat sarapan pagi sendiri seperti minggu lepas.. kalau minggu lepas buat sarapan bijirin dengan susu segar aka susu sekolah... hari ni kami buat sandwich sardin. ...