Isnin, 24 Ogos 2015

ayuinsyirah kembali

last update 18 julai... ni dah 24 ogos.. wah lebih sebulan ni blog ayu bersawang.. hehehe.. ni kene bersihkan semua sawang2 yang bermaharaja sebulan lebih... hari ini ayu akan cuba untuk memulakan semula mengupdate blog kesayangan ayu ni..

rating alexa blog ayu pun dah meningkat membesarkan bilangan rating...waaaa..waaaa..sedih... usaha kene lebih ni untuk mengecilkannya.. rating blog dalam Malaysia pun hilang dah... sedih berganda ganda ni.. hehee



cayoookkk ayu cayoook... update dan terus mengupdate...


Sabtu, 18 Julai 2015

segmen: Indahkan Ramadhan bersama Ayuinsyirah


ayu nak ucapkan SELAMAT BERPUASA KEPADA SEMUA RAKAN2 BLOGGER..
hari ini ayu nak buat satu segmen untuk semua rakan-rakan blogger ayu... diharapkan kalian dapat la join ye... sama2 ayu.. kita indahkan ramadhan kita pada tahun ini.. indahkan ia dengan perbanyakkan ibadah dibulan ini..

jom kita tgk syarat segmen..

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat rakan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer segmen: Indahkan Ramadhan bersama Ayuinsyirah
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

  segmen ni berlangsung selama sebulan... hingga 18/7/2015 jam 10 malam

Jumaat, 26 Jun 2015

Segmen 12 Jam Bloglist #15 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Julai dan Ogos 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 26 Jun 2015, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #15 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 Jun 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Khamis, 18 Jun 2015

Segmen Blogwalking Ramadhan bersama Misya

jom join segmen misya.. klik banner ye..