Ahad, 31 Ogos 2014

segmen blogwalking MERDEKA bersama ayuinsyirah

http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segmen-blogwalking-merdeka-bersama.html

assalam kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple SEMPENA bulan merdeka ini...
ayu harap ramai la kengkawan yg sudi join segmen ayu ni... hehehe... jooom ramai2 kita join... baca dibawah..

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe..kalau yang dah follow ..terima kasih banyak2...hehe
2. tajuknyer segmen : blogwalking MERDEKA bersama ayuinsyirah
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa lama sikit hingga hari merdeka.. AHAD 31/8/2014 jam 10.00 malam ..

SENARAI PESERTA

jooom kita blogwalking...

Isnin, 18 Ogos 2014

Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan September dan Oktober 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 18 Ogos 2014, iaitu tepat jam 10.30 pagi sehingga 10.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #10 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Ogos 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

Ahad, 17 Ogos 2014

Segmen Tingkatkan Trafik Blog by Irsyahealthyhouse

jooom kita ramai2 join segmen ni.... klik banner yer

Segmen Tingkatkan Trafik Blog By Irsyahealthyhouse.blogspot.com

GIVEAWAY MERDEKA : PENANG MARI BAQ ANG BY SITI YANG MENAIP

Jooom kawan2 kita join giveaway ni...klik banner yer..

http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/08/giveaway-merdeka-penang-mari-baq-ang-by.html