Ahad, 22 Oktober 2017

SEGMEN : blogwalking bersama cikgu ayu





Assalamualaikum kengkawan semua..arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple...hehhe.... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi joint segmen ayu ni... hehehe...

syarat2 nyer :
1. tajuknyer SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama cikgu ayu
2. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
3. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
4. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni berlangsung..hingga hariAHAD 22/10/2017 jam 10.00 malam

SENARAI KAWAN2 BLOGGER YANG DAH JOIN SEGMEN AYU... jooom blogwalking sama2 ckgu ayu...

1. http://najahmustapa.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
2. http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
3. http://www.mialiana.com/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
4. http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
5. http://www.aimisyahirah.com/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
6. http://cekodokraha.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
7. http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html?m=1
8. https://jombercontest.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
9. https://itsnurulnajihah.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
10. http://budakbuzy.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
11. http://nasihattermasyhur.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
12. https://thisni3zahata.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html
13. https://ora-adzlin.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
14. http://aztieyshana.blogspot.my/2017/10/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
15......

Isnin, 16 Oktober 2017

Pencarian Top Bloglist Haslina :Nov & Dec 2017

http://puankuci.blogspot.my/2017/10/pencarian-top-bloglist-haslina-nov-dec.html

jom ramai2 kita join.... kita support segmen kawan2... jgn lupa juga join segmen ayu... hehe..

Jumaat, 13 Oktober 2017

rintihan rindu ayu

rinduuuuuuuu...sangat sangat rinduu.. ayu rinduuu tersangat2 kat blog ayuinsyirah... masa cuti seminggu ini ayu janjiii ayu akan kembalikan aktifkan blog ayu ini.... sangat2 rindu untuk menulis... sangat2 rindu untuk blogwalking ke blog kawan2 dialam maya ini... nanti kan ye ayu akan buat segmen utk kawan2 semua.... sayang semuaaaa...


Selasa, 8 Ogos 2017

Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com



Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com bermula dari saat ini sehingga 11.59 malam 14 Ogos 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 5 pemenang bertuah dicari dan akan menerima RM10 setiap seorang.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Segmen akan tamat pada 11.59 malam 14 Ogos 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2017.

** sila klik pada banner untuk join segmen ini.....
Read more: http://www.mialiana.com/2017/08/segmen-blogwalking-merdeka-2017.html#ixzz4pBBXlxpk