Ahad, 28 Ogos 2016

Segmen Bloglist Merdeka By Lokmanamirul

 Klik sini

klik banner diatas ye kalu kawan2 nak join.. ayu nak tag semua kawan2 yg baca entry ini.. 

Segmen Bloglist By Akupenghibur.com


{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
Bloglist untuk blog akupenghibur.com selama 1tahun
1 Blogger bertuah Feed Blog di Blog akupenghibur.com

Mula : 25 Ogos 2016 | Tamat :1 Sept 2016


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Bloglist By Akupenghibur.com

2. Letakkan blog acik di bloglist blog kamu

3. Follow instagram :
@acik21,

4. Copy code di bawah dan paste ke ruangan html di blog kamu

Sabtu, 27 Ogos 2016

disebalik takdir

Ku sangka nama kita tertulis dengan mekar
Daun seranting pohon takdir

Namun gugur akhirnya di halaman berbeza
Kemarau hadir menghirup cinta

Aku terlalu dahagakan kasihmu
Tidak mampu ku tanpamu

Tuhan berikanlah padaku petunjuk
Kenapa Kau menentu dia bukannya untukku
Tuhan tunjukkanlah agar ku mengerti
Hikmahnya di sebalik takdir

Mungkin kau tidak tahu
Ku taruhkan jiwaku
Sepenuh hati mencintai

Galau memendam raga
Berjurai air mata
Menghimpun sayu sanubari

Aku terlalu dahagakan kasihmu
Tidak mampu ku tanpamu

Tuhan berikanlah padaku petunjuk
Kenapa Kau menentu dia bukannya untukku
Tuhan tunjukkanlah agar ku mengerti
Hikmahnya di sebalik takdir
Di sebalik takdir

Tuhan berikanlah padaku petunjuk
Kenapa Kau menentu dia bukannya untukku
Tuhan tunjukkanlah agar ku mengerti
Hikmahnya di sebalik takdir
Hikmahnya di sebalik takdir
Hikmahnya di sebalik takdir

Lagu & Lirik: Edry Abdul Halim
nyanyian indah ruhila

Khamis, 31 Mac 2016

segmen : saya sayang blog saya


AYU BUAT SEGMEN LAGIIIII... JOOOOM RAMAI-RAMAI JOIN...

syaratnya simple jer...

1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ...sudi2kan la jadi follower ayu yer...takde paksaan..
2. kalau nak like pages ayu pun di alu2kan..
3. buat tajuk " segmen: saya sayang blog saya "
4. macam biasa... letakkan banner diatas yer...simple je..hehee..nanti backlink kan ke entry ni yer..
5. dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah yer...

hehehe...simple je kan.....ayu buka segmen ni hingga 31/3/2016....hehehe....jam 10 malam