Sabtu, 26 November 2016

senarai nama peserta SEGMEN: JOM BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH

tamat sudah segmen yang ayu buat aritu... setelah 2 hari barulah ayu ade kesempatan untuk menyenaraikan mereka yang sudi join segmen ayu ini...

yeaaaa... cuti sekolah sudah bermula.. masa ayu akan lebihkan hanya untuk blog... hehehe tunggu kemunculan pelbagai segmen dari ayu nanti...

jom sama2 ayu blogwalking ke blog peserta segmen ayu ini..

senarai nama peserta SEGMEN: JOM BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH

1. http://nurain-syahirah.blogspot.com/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
2. http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
3. http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
4. http://akulengluigojes.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
5. https://intansaffyna.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
6. http://aztiqah0216.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html?m=1
7. http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
8. http://realsviors.blogspot.com/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
9. https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
10. http://nfhuzairi.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
11. https://unnianje.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
12. http://zira-aziz.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
13. http://www.mariafirdz.com/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
14. http://www.pokcikblogger.com/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
15. http://anagurlz87.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
16. http://penggaliilmudunia.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
17. http://ajussix.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
18. http://sweetsourleyra.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
19. http://sisamanibercerita.blogspot.my/2016/11/segment-jom-blogwalking-bersama-ayu.html
20. http://thezafirahnazri.blogspot.com/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
21. http://anzrarizalbuddy.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
22. http://jombercontest.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
23. http://umienurpu3.blogspot.com/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
24. http://www.inanihazwani.com/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html#.WCfbU0SGPIU
25. http://www.budakpening.com/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
26. http://www.zukidin.com/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
27. http://xshedena.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
28. http://nuratiqahnajihah.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
29. http://at-tarmizi.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html
30. http://www.safirulamar.com/p/blog-page_18.html
31. http://rizwanewan.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-blogwalking-bersama.html

terima kasih semua...

Khamis, 24 November 2016

SEGMEN: JOM BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH


setelah sekian lama tidak mengupdate blog... maaf sgt ye sbb ayu sibuk dengan kerja sekolah.. ni ade cuti 3 hari barulah adakan masa..

arini ayu nak buat satu segmen yang cukup2 simple...hehhe.... ayu harap ramai la kengkawan yg sudi joint segmen ayu ni... hehehe...

syarat2 nyer :
1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN: JOM BLOGWALKING BERSAMA AYUINSYIRAH
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

 segmen ni ayu kasi masa hingga bermulanya cuti sekolah heehhe ...  24/11/2016 jam 10.00 malam

Rabu, 2 November 2016

ayu dan bertambah ayu dengan 3D GOLD STEMCELL SERUM DARI MY BEAUTY HERBS

kekangan masa yang membuatkan ayu lambat untuk membuat entry didahului dengan sekalung kemaafan kepada kak mia dan pihak yang terlibat. maklumlah bila tiba hujung tahun ni sangat2 sibuk dengan pelbagai aktiviti disekolah dan juga kursus yang perlu dihadiri..

bermula dengan perlawaan untuk menyertai giveaway ini.. dan dengan bersemangat ayu join... dan syukur sangat bila blog ayu terpilih dalam 40 blogger bertuah hehehe... check di entry ini ye..

entry penyertaan ayu:

http://www.ayuinsyirah.my/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html

pengumuman 40 blogger bertuah: 

http://www.mialiana.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my_29.html

rentetan itu... ketidaksabaran meluap2 bila abg posmen hantar barang...hehehe.. yeahhhh... dah sampaiii dah sampaiii... sangat2 tak sabar utk pakai...


pada tika itu memang muka ayu sangat2 teruk.. jerawat lebih dari 1 tumbuh dengan segar di muka.. huhuhu... sedihh.. cer tgk gmbar dibawah..ishhh segan nak tunjuk...hehehe...maluu

gambar sebelum ayu pakai produk

terus pakai mengikut arahan dan sangat2 best ... sebelum tidur pakai dan sebelum ke sekolah pun pakai juga... dengan produk ini buatkan ayu yakin dan lebih bersemangat... dan hasilnya...

gambar bersama murid-murid prasekolah...hehhe ayu ajar mereka... syg merekaa sangat2..


gambar terbaru....hehe..kat bilik guru... hilang sudah 3 permata jerawat dimuka ayu hehe... kulit makin sekata dan cerah... 

dan ini yg buatkan ayu suka dan terjatuh cinta dengan produk ini.. insyaallah ayu akan terus setia dengannya..

3D GOLD STEMCELL SERUM bagus dan berkesan untuk :
  1. Hilangkan parut hitam
  2. Hilangkan dan cegah jeragat
  3. Mencegah luka jerawat
  4. Menutupi liang pori
  5. Memperbaiki struktur kulit dan tona sekata
  6. Lembapkan kulit
  7. Menganjalkan kulit
  8. Mengawal minyak pada wajah
  9. Mencerahkan kulit
  10. Menegangkan kerutan dimata
  11. Pudarkan gelap bawah mata
  12. Melindungi kulit dari sinaran UV
  13. Mengalakkan penghasilan kolagen
  14. Mengurangkan hingga 50% garis halus dan kedutan muka dengan pemakaian konsisten
Cara Penggunaan My Beauty Herbs, 3D GOLD STEMCELL SERUM :
  1. Sila tekan 1 ATAU 2 kali dan ratakan serum ke wajah, bawah mata, leher dan mata sebelum tidur dan waktu pagi selepas mencuci muka. Pakai 2 kali sehari untuk kesan maksimum bagi jangka masa panjang.
  2. Pastikan anda membersihkan wajah sebelum menggunakan SERUM
  3. Krim rawatan dipakai pada waktu malam selepas mencuci muka. Jangan dicampurkan dengan produk lain.
  4. Minum minima 8 GELAS air kosong sehari
 kepada rakan blogger yang lain... ayu syorkan sama2 kita mencuba produk ini tanpa was was yer.. sangat mesra pengguna...ayu sukaaa..hehe



Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.


Isnin, 31 Oktober 2016

segmen ayu: salam tahun baru 1438H

assalamualaikum semua rakan2 blogger... esok dah masuk tahun baru hijrah.... ayu nak mengucapkan selamat menyambut maal hijrah kepada semua .. semoga tahun baru ini memberi sinar baru dan diberi kesejahteraan di dunia dan diakhirat hendaknya... amin..



ayu nak buat segmen lagiiiiiiiiii... jooom ramai2 join ye.. jom baca..

syarat-syaratnyer :

1. macam biasa mana yg belum jadi follower ayu ...sudi2kan la jadi follower ayu yer...takde paksaan..
2. macam biasa... letakkan banner diatas yer...hehee..nanti backlink kan ke entry ni yer..
3. buat tajuk " segmen ayu: salam tahun baru hijrah 1438H "
4. tuliskan sedikit azam tahun baru kalian hehe... nak pendek je boleh nak panjang pon boleh hehehe...
4. dah siap...boleh hantar...hehehe....letakkan link entry kawan2 kat ruangan komen dibawah yer...

tamat pada sebulan dari sekarang iaitu 31 oktober 2016